zondag 4 oktober 2009

Echt contact maken

Rob van der Poel organiseert in oktober en november drie dagworkshops met als thema 'Echt contact maken als basis voor ondernemerschap'.
Een zeer mooi initiatief. Echt contact maken met jezelf, je dromen, je kwaliteiten, je sterke kanten en je blinde vlekken. Het ontmoeten van de andere partij, zonder in oordelen te schieten, zonder meteen euro-tekens in je ogen te hebben. Maar gaan voor elkaar ontmoeten, met een open geest en houding, met een beginnersgeest naar de ander kijken. Zie en horen waar hij/zij mee bezig is en hoe jij daar kunt helpen. En misschien komt er dan een moment waarop je gebeld wordt niet zozeer omdat wat jij kunt leveren maar vooral omdat er echt contact was. Of er wordt niet gebeld maar jij hebt de kracht en het geheim achter echt contact maken leren kennen.
Mindfulness bied je de mogelijkheid om dit te leren, te herontdekken, opnieuw te ontwikkelen. Waarna je met je kwaliteit van contact maken verder gaat, anderen ontmoet en plotseling is er dan een deal.

Je vindt Rob op: info@raakvlakonline.nl en 030-2926627

Groet, Frans van der Horst

1 opmerking:

  1. Dank Frans, we versterken elkaar ja.... en leiden elkaar naar het moment, het hier en nu, de eigen kracht en de mogelijkheden van een zuivere verbinding.

    BeantwoordenVerwijderen